NHL: Nielsen og co. overrumplet af ukendt Panthers-helt, Andersen bænket

Foto: Jan Korsgaard

Colton Sceviour tjener kun 700.000 dollars pr. sæson, og har aldrig rigtig været nogen stjerne i en trods alt solid karriere i NHL. Florida Panthers har samlet ham op, og det var Panthers formentlig glad for efter kampen i nat mod Frans Nielsen og Detroit.

Panthers vandt nemlig 5-2 over Nielsens mandskab, og Colton Sceviour leverede et hattrick og hele fire point mod Red Wings. Det specielle ved Colton Sceviours hattrick var, at han scorede både i fem mod fem, overtal og undertal i samme kamp. Det var blot anden gang i Florida Panthers franchise-historie, det skete, og det var Colton Sceviours første hattrick i karrieren.

Frans Nielsen måtte nøjes med en assist, da Red Wings reducerede til 2-5 sent i kampen, og det var Detroits andet nederlag på stribe efter seks sejre i træk.

Frederik Andersen måtte nøjes med en plads på bænken – også i nat dansk tid – men at svenske Jhonas Enroth fik chancen i Toronto-målet hjalp ikke. Maple Leafs tabte 1-5 hos New York Islanders, og Toronto-mandskabet har utvivlsomt defensive problemer at kæmpe med udover at målmændene også kun i enkelte kampe har vist allerhøjeste klasse.

Enroth reddede 30 af 35 skud og måtte derfor nøjes med en redningsprocent på 85,7.