NHL: Nielsen med to assister i Islanders-sejr

Frans Nielsen og New York Islanders vandt i nat en vigtig sejr i Eastern Conference over Ottawa Senators på udebane med 5-2, Frans Nielsen bidrog med to flotte oplæg.

Islanders lagde bedst fra land og kom foran 1-0 i første periode ved Nick Leddy, der flot blev sat op af Frans Nielsen, der i powerplay tiltrak sig stor opmærksomhed fra de to forreste i Ottawa-boxen, for derefter at lave en droppasning til Leddy, som kanonerede pucken i mål langt udefra.

Senators kom stærkt tilbage i anden periode og scorede to gange, begge gange var Nielsen involveret. Det første mål kom i samme sekund som Islanders blev fuldtallig, her var Nielsen måske en smule for aggressiv og det gav plads i toppen af zonen, hvor svenske Erik Karlsson, kunne sætte Bobby Ryan op til scoring.

Midtvejs i perioden kommer hjemmeholdet på 2-1 da Islanders forsvar bliver for passivt og her når Nielsen ikke ud til Karlsson, som kunne komme ned i bunden af face-off cirklen og sætte et flot skud ind. Kort efter kommer Islanders dog på omgangshøjde da Cal Clutterbuck får udlignet.

I tredje periode trak gæsterne fra hjemmeholdet, og det var duoen John Taveres og Travis Hamonic, som stod for afgørelsen. Først sætter Taveres Hamonic op, til et brag ude fra blå linje og derefter smider Hamonic en puck på mål, som Taveres slår ind.

Med seks minutter igen lukkede Islanders kampen endegyldigt, da Frans Nielsen på en kontra fandt Kyle Okposo, som via en Senators back fik pucken i mål.

Frans Nielsen spillede 17.24 minutter på isen, og stod altså for to asisster og et enkelt skud på mål, men han var altså inde på to baglæns mål og det kostede i +/- statistikken, hvor han endte med -1.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: