NHL: Ni i træk for Ovechkin og Caps

Foto: Bridget Samuels

Der var fem kampe på programmet i nattens NHL og i en af dem, blev det til sejr nummer ni på stribe for Washington Capitals. Capitals var ellers bagud med 2-1 inden tredje periode, men det fik den europæiske hær af spillere fra Capitals sat en stopper for.

To gange scorede superstjernen Alexander Ovechkin suppleret af et mål fra hver af de to svenskere, Andre Burakovsky og Marcus Johansson. Således vandt Capitals perioden med 4-0 og kampen med 5-2 over Buffalo Sabres, der havde unge Jack Eichel i hovedrollen med to assister.

Sejren bringer Capitals foran med 12 points i deres division, og stillingen viser meget godt hvor stabilt spillende hovedstadsholdet har været den sidste måned.

Sejr til Rangers

New York Rangers sejrede med 5-2 på udebane over deres rivaler fra Tampa Bay Lightning. Lightning havde ellers Nikolaj Ehlers tidligere kædekammerat Jonathan Druin med igen efter en længere skadespause. I det hele taget har Lightning været ramt af den del skader i denne sæson, men det skulle lysne for det florida-baseret hold.

For Rangers spillede arbejdsmanden Dominic Moore en stærk kamp, med et mål og en assist, det samme præsterede backen Dan Boyle.

Rangers har modsat Capitals haft svært ved finde en stabil form igennem december og det har betydet at Rangers nu må se sig selv slås med resten af midterfeltet af Eastern Conference om slutspilspladserne i foråret.

Nattens resultater:

Washington Capitals – Buffalo Sabres 5-2

Ottawa Senators – New Jersey Devils 0-3

Pittsburgh Penguins – Toronto Maple Leafs 2-3 (EFS)

Tampa Bay Lightning – New York Rangers 2-5

San Jose Sharks – Philadelphia Flyers 4-2

Du kan se højdepunkter fra kampen i mellem Sharks og Flyers her: