NHL: New York Islanders klar til at flytte

New York Islanders forlod i 2015 den nedslidte arena Nassau Coliseum for at rykke ind i det topmoderne Barclays Center i Brooklyn, men nu går klubben med nye flytteplaner.

Ifølge mediet Newsday har Islanders vundet retten til at opføre en ny arena på den grund, hvor hestevæddeløbsbanen Belmont Park i mange år har ligget. NHL-klubbens bud vandt kampen om grunden for næsen af fodboldklubben New York City FC, som havde planer om at opføre et stadion på Long Island.

Newsday fortæller, at Islanders har planer om at opføre en arena med plads til 18.000 tilskuere. Det er meningen, at der skal afholdes omkring 150 events i den nye arena om året.

Købet af Belmont Park betyder formentlig, at New York Islanders vil forsøge at komme ud af den 25-årige lejeaftale med Barclays Center, som NHL-klubben lavede i 2015.

Islanders har været meget kritiske over for forholdene i Barclays Center. Fans har klaget over dårlige udsigtsforhold, og isen i arenaen har ikke været tilfredsstillende for klubbens spillere.