NHL: Nederlag til Eller, sejr til Ehlers

Der var to danskere i kamp i nattens kampe i NHL, Lars Ellers Montreal Canadiens, fortsætter deres svingende resultater med et nederlag på udebane til Detroit Red Wings og Nikolaj Ehlerss Winnipeg Jets vandt hjemme over Columbus Blue Jackets.

Eller og Canadiens var på besøg hos NHLs mest stabile hold set over de seneste 10 kampe, Detroit Red Wings, som har fået point i deres seneste 12 kampe. I nat sikrede Red Wings sig sejren med et mål 6 minutter før tid, hvor aggressiv forchecking bar frugt og gav arbejdsmanden Darren Helm en fri chance med Dustin Tokarski i Canadiens-målet, som blev udnyttet.

Lars Eller producerede ingen points og havde et enkelt skud på mål, men måtte se Detroit score en gang i mens han var på isen og endte derfor i -1 for kampen.

Nikolaj Ehlers og hans Winnipeg Jets vandt hjemmekampen i mod Columbus Blue Jackets med 6-4, efter Jets var ved at lukke gæsterne ind i kampen til allersidst. Jets kom fremragende ud til kampen og havde allerede en 2-0 føring efter 2.27 af kampen.

Senere i kampen var stillingen 5-2, men på to mål i sidste halvdel af tredje periode, kom Blue Jackets helt tæt på, men alt uden at få noget ud af anstrengelserne.

Hvis man lader sine øjne glide ned over kampprotekollen, kan man som dansker godt sidde og ærgre sig lidt på Nikolaj Ehlers vegne, for den kæde Ehlers startede sæsonen i har i de seneste kampe været mere end varm, og i nat kom der fire points fra Mathieu Perrault og to points fra Mark Scheifele.

Ehlers selv, måtte nøjes med 13 minutter på isen, en udvisning, blot et skud i kampen og endte ud med -1 for kampen. Ehlers har de seneste kampe måtte se sin istid falde og til en mere marginal rolle end i starten af sæsonen og man kan håbe, for det danske u-20 landshold, at det kunne være et tegn på, at Ehlers måske bliver sat fri til at kunne hjælpe, med at forsvare de rød-hvide farver i mellem jul og nytår, når u-20 A-vm bliver afviklet i Finland.

Se highlights fra den målrige kamp i mellem Jets og Blue Jackets her: