NHL: Nederlag i debut til Penguins-coach

Pittsburgh Penguins fyrede i weekenden Mike Johnston og ansatte i stedet deres AHL coach fra Wilkes-Barre/Scranton Penguins Mike Sullivan.

I nat fik han så sin debut på hjemmebane mod Washington Capitals. Sullivan udtalte til pressen søndag, at han ville køre med samme kædesammensætninger i sin første kamp, som Mike Johnston havde benyttet, og først i løbet af ugen, ville begynde at ændre på tingene.

Spillet i nattens kamp, var slet ikke dårligt, og Penguins spillede mere direkte og skabte et hav af chancer, men overliste Braden Holtby i Capitals målet kunne kun en gang i løbet af kampen, og det var ikke nok.

Capitals scorede nemlig fire gang i løbet af kampen. Især tre mand hos gæsterne skinnede igennem, Braden Holtby tog sig af first star med imponerende 44 redninger på 45 skud. TJ Oshie og Nicklas Backstrøm stod hver især for 3 points i kampen og blev hhv. second og third star.

Red Wings stime stoppet på hjemmebane
Detroit Red Wings havde inden nattens kamp fået mindst et point i deres seneste 13 kampe, men i nat på hjemmebane tabte de, til forholdsvis upåagtede Buffalo Sabres, som sejrede med 2-1 efter de scorede de to afgørende mål i slutningen af tredje periode.

Detroit holdt ellers en 1-0 føring midt i anden periode og blev endda tildelt et straffeslag, men her brændte Tomas Jurco og så vendte kampen altså på hovedet.

Edmonton Oilers virker til at have fundet formen, da de vandt sjette kamp i streg, denne gang på udebane i mod Boston Bruins. Oilers vandt 3-2 efter forlænget spilletid da Andrej Sekera afgjorde.

Oilers skal nok også sende en venlig tanke til deres keeper, Cam Talbot der havde hele 47 redninger og stod en brændkamp. Jordan Eberle var også i hopla og stod for et mål og to assister

Nattens resultater:
Boston Bruins – Edmonton Oilers 2-3 (OT)
Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 1-4
Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 1-2
Ottawa Senators – Los Angeles Kings 5-3
Detroit Red Wings – Buffalo Sabres 1-2

Du kan se highlights fra den meste målrige kamp i nat, som var mellem Senators og Kings: