NHL: NASHVILLE har hamret Chicago ud af slutspillet

728 Vm org

Det var ganske sensationelt, hvad der skete i nat i Nashville, hvor hjemmeholdet Predators uden de store problemer hamrede Chicago hjem med en 4-1-sejr.

Det betød nemlig, at Nashville vandt serien med 4-0, og det er første gang nogensinde i NHL’s historie, at en ottendeseedet i en conference vinder i fire kampe over en førsteseedet.

Farvel til en af storfavoritterne til at vinde Stanley Cup – og goddag til Nashville som et brandvarmt mandskab i playoffs 2017.

Schweiziske Roman Josi blev den helt store spiller i nattens kamp. Han scorede åbningsmålet i anden periode, og lagde til i den tredje periode, hvor han også satte 3-0-målet i det 51. minut. Chicago fik reduceret ved Jonathan Toews, men magien har været helt væk hos Blackhawks i denne serie, og det betyder altså farvel og tak til mestrene fra 2013 og 2015.

Her afslutningen på kampen og et godt billede på, at det ikke er musikken, der lige nu spiller “førsteguitar” i Nashville – eller “Smashville”, som byen kaldes lige nu. Det er ishockey!