NHL m/Video: Freddie is…just…wow – Andersen suveræn igen

Begejstringen for Frederik Andersen vil stort set ingen ende tage for øjeblikket hos Anaheim Ducks. Efter to nederlag på hjemmebane til at åbne serien mod Nashville Predators, skiftede coach Bruce Boudreau målmand fra John Gibson til Frederik Andersen.

To gange har danskeren kvitteret med fremragende præstationer, to gange har Anaheim vundet og to gange er Andersen blevet kåret til 1st Star i kampene i Nashville. Således også i nat, da Ducks vandt 4-1 – og altså nu har 2-2 i serien, inden den vender tilbage til Anaheim.

Anaheims officielle Twitter-konto hyldede danskeren flere gange gennem kampen:

Og her lige et videoklip fra en bar i Anaheim under den forrige kamp i Nashville:

Frederik Andersen reddede 31 af 32 skud, og leverede dermed en redningsprocent på 96.8, og han har altså blot lukket et enkelt mål ind i to kampe.

I nat fik Anaheim en fremragende start med et mål af Ryan Getzlaf kort inde i kampen, men Mike Fisher udlignede for Nashville halvvejs inde i kampen.

Ducks leverede et vigtigt dobbeltslag i slutningen af midtperioden med to scoringer af Nate Thompson og Jamie McGinn, og godt tre minutter før tid var det svenske Jacob Silfverberg, der udnyttede en løs puck kort efter faceoff og passede den ind til Andrew Cogliano, der huggede den ind til 4-1.

Dermed er Anaheim tilbage i favoritsædet, og den her slutspilsserie ligner allerede grundspillet, hvor Anaheim fik en forfærdelig start og kom smukt tilbage til en divisionssejr. Intet dog afgjort endnu, naturligvis.