NHL: Montreal vil af med sin kaptajn

Foto: Dinur

Max Pacioretty kan snart være fortid i Montreal Canadiens. Den canadiske klub forsøger at komme af med sin 29-årige kaptajn så hurtigt som muligt.

Det fortæller The Athletic. Mediet skriver, at Canadiens’ general manager Marc Bergevin tirsdag informerede Max Pacioretty om, at klubben ikke ønsker at forlænge amerikanerens kontrakt, når den udløber næste sommer, og at hans intention er at trade Canadiens-kaptajnen hurtigst muligt.

Rygterne om Max Paciorettys fremtid har verseret i længere tid, og TSN’s Bob McKenzie har tidligere fortalt, at amerikaneren under sidste måneds draft var tæt på at blive tradet til Los Angeles Kings. Pacioretty kunne dog ikke blive enig med Kings om en kontrakt, og derfor faldt handlen igennem.

Max Pacioretty har spillet i Montreal i hele sin NHL-karriere, siden klubben valgte ham i første runde af 2007-draften. 626 kampe og 448 point er det blevet til i traditionsklubbens trøje.

I de seneste tre sæsoner har Pacioretty båret C’et på brystet som klubbens kaptajn, men der skulle altså være kurrer på tråden mellem den amerikanske profil og klubben, og derfor ligger Max Paciorettys fremtid altså i en anden klub.

Spørgsmålet er så, hvornår Montreal finder en anden NHL-klub at handle med?