NHL: McDavid tilbage med stil

Connor McDavid var i nat tilbage for Edmonton Oilers, der har måtte undvære sidste sommers drafts nummer 1 i over to måneder på grund af et brækket kraveben. Men McDavid så skarp ud fra start og midtvejs i kampen scorede han sågar et af de mål, hvor man taber kæben, og tænker “hvordan gjorde han det…”.

Oilers mødte på hjemmebane Columbus Blue Jackets der efterhånden må konstatere at denne sæson bare skal i glemmebogen så hurtigt som muligt. Oilers vandt kampen med hele 5-1, på trods af at begge hold skabte rigeligt med chancer.

Blue Jackets førte 1-0 efter første periode, men i anden udlignede Oilers og midtvejs i perioden, slog McDavid således til, da han modtog pucken i midtzonen med fart og gled ind over blå linje og udfordrede to backer, som bare måtte se til at McDavid gled igennem med pucken og flot afdriblede Korpisalo i målet.

Se McDavids vilde move her: 

I tredje periode blev det helt slemt for Blue Jackets, der måtte se hjemmeholdet score hele tre gange og dermed vinde en komfortabel sejr.

Crosby med hattrick
Sidney Crosby er for alvor ved at finde formen og i nat slog Penguins-kaptajnen til med et flot hattrick da han i hjemmekampen mod Ottawa Senators overstrålede alle på isen. Han tilføjede tilmed en assist.

I en yderst underholdende kamp hvor der blev scoret elleve mål, vandt Pittsburgh kampen med 6-5. Udeholdet slog dog godt fra sig og vendte således kampen på hovedet i anden periode, hvor de gik fra 1-3 til 4-3 inden Crosby tog over med tre mål i træk. To mål i slutningen af anden periode og et i starten af tredje, gjorde at hjemmeholdet fik den fornødne luft til at køre sejren hjem.

Udover Crosbys fire points, fik Penguins også en god kamp fra Kunitz, som leverede et mål og to assists.

New York Rangers kæmper for at holde fast i deres tredjeplads i Eastern Conference, men i nat måtte de to gange se deres føring blive udlignet og i sidste ende og så se hjemmeholdet fra New Jersey Devils score sejrsmålet til 3-2 med godt otte minutter tilbage af kampen. Vigtig sejr til Devils i slutspilsracet og irriterende nederlag til Rangers i toppen.

Panthers vandt topopgøret
Der var topopgør i Eastern Conference da suveræne Washington Capitals hjemme tog i mod Florida Panthers. Og det var et yderst skarpt udehold, som løb afsted med sejren, da de formåede at score hele fem mål på bare 19 skud. Hvorimod hjemmeholdet skulle bruge hele 38 skud til at få to pucke i mål.

Især Jonathan Huberdeau var flyvende med to mål og en assist. Hjemmeholdet var uden Alexander Ovechkin, som afsonede sin ene spilledags karantæne, for at melde afbud til All-star weekenden.

Nattens resultater:
Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 3-4 (OT)
New Jersey Devils – New York Rangers 3-2
New York Islanders – Minnesota Wild 5-3
Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens 4-2
Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators 6-5
Washington Capitals – Florida Panthers 2-5
Nashville Predators – St. Louis Blues 0-1
Winnipeg Jets – Dallas Stars 3-5
Colorado Avalacnhe – Chicago Blackhawks 1-2
Arizona Coyotes – Los Angeles Kings 2-6
Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets 5-1
Anaheim Ducks – San Jose Sharks 3-2