NHL: MATHIAS BAU fik mål annulleret i Capitals-debut

Foto: Jan Korsgaard

Mathias Bau Hansen var på holdopstillingen op til kampen i nat mellem Washington og St. Louis Blues, og selv om Mathias Bau ikke stod på team stats på nhl.com, har en opmærksom læser gjort os opmærksom på, at danskeren bliver nævnt i Capitals egen “nedtakt” fra kampen. Mange tak til Jonas Johansen for at være skarpere end redaktionen her til morgen.

Danskeren fik faktisk fik et mål annulleret, da dommerende vurderede, at den store dansker brugte skøjten aktivt til at score kort før anden periodes afslutning.

Mathias Bau, som er på AHL-kontrakt med Hershey Bears, fik altså sin preseasondebut, men det fremgår ikke, hvor længe Bau fik på isen. Nu kan han i første omgang i hvert fald skrive Washington Capitals-trøjen på sit cv, og det er slet ikke så dårligt endda.

Kampens store spiller var Blues’ finske målmand Ville Husso. Han stoppede alt og St. Louis vandt testkampen i Washington med 4-0. Robert Thomas var kampens store spiller for St. Louis med to scoringer.

Højdepunkter her, hvor man godt 1:30 minutter henne kan se Mathias Baus annullerede mål:

Holdopstillingen med Bau:

Nedtakten her, hvor danskeren bliver nævnt:

Der var ikke spilletid til Frederik Andersen i nat, da Toronto vandt 3-0 over Buffalo, og Oliver Bjorkstrand sad også over i Columbus Blue Jackets’ nederlag på 3-4 mod Pittsburgh.