NHL: Målfest da Oilers slog Rangers

Der var i den grad underholdning for pengene, da Edmonton Oilers slog New York Rangers med hele 7-5.

Det var Oilers femte sejr i streg, alle på hjemmebane, og dermed den længste positive stime for holdet i denne sæson.

Målorgiet startede allerede i første periode, da hjemmeholdet var oppe med 3-1 efter de første tyve minutter. Det pudsige ved kampens udvikling efterfølgende var, at de to hold skfitedes til at score to mål af gangen.

I anden periode scorede Rangers to mål, og udlignede kampen, blot for at se Oilers sætte to hurtige kasser i starten af tredje periode. Efter 5-3-målet, måtte svenske Henrik Lundqvist forlade målet til fordel for finske Antti Raanta.

Nede med 5-3 så det skidt ud for Rangers, men udeholdet reducerede først til 5-4 og sidenhen udlignede Rick Nash til 5-5 med knap to minutter tilbage. Der skulle dog kun gå 12 sekunder efter Nash’ udlignende mål, til at Oilers igen var i front, da Leon Draisaitl fandt Taylor Hall i en to-mod-en, også var hjemmeholdet i front igen.

Med 40 sekunder igen af kampen, scorede Lauri Korpikoski sit tredje mål i kampen, da han fra egen zone sendte pucken ned i det tomme Rangers mål til resultatet 7-5.

Oilers fik 4 points fra Taylor Hall og Leon Draisaitl, som virkelig har fundet melodien i Oilers’ førstekæde.

Red Wings og Kane holdt stimerne kørende
Detroit Red Wings fik endnu engang point, da tabte efter overtid til New Jersey Devils, der kom bagfra og snuppede det ekstra point i overtiden. Red Wings førte 2-0 inden tredje periode, men hjemmeholdet nægtede at give op fik altså udbytte af anstrengelserne med en 3-2 sejr. Det var Kyle Palmieri der satte game-winneren.

Det var 13 kamp i streg at Red Wings sikrede sig minimum et point og stimen har bragt Detroit op på en fjerdeplads i Eastern Conference.

Patrick Kane var endnu en gang på pletten for Chicago Balckhawks, da han scorede målet til 2-0, som også blev kampens resultat, da Blackhawks slog Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets. Kane har nu points i 25 kampe i streg og det er den længste stime siden Sidney Crosby havde 25 kampe i streg med points tilbage i 2010.

Kane har 39 points i de 25 kampe, Crosby havde dengang 50 points.

Nikolaj Ehlers havde tæt på 15 minutters istid, og fik godt med tillid i powerplay, hvor danskeren fik 3.33 minutter. Han havde et enkelt skud på mål og endte 0 i +/- statistikken.

Nattens resultater:
New Jersey Devils – Detroit Red Wings 3-2 (ot)
Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings 2-3 (ot)
Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets 2-0
Dallas Stars – Philadelphia Flyers 3-1
Arizona Coyotes – Minnesota Wild 2-1 (ot)
Edmonton Oilers – New York Rangers 7-5
Anaheim Ducks – Carolina Hurricanes 1-5

Du kan bl.a se Patrick Kanes mål i highlights fra kampen i mellem Blackhawks – Jets her: