NHL: Mål og assist af Ehlers ikke nok i vild målfest

Foto: Jan Korsgaard

Winnipeg Jets og sidste års finalister fra Nashville regnes efterhånden som to af de hold, der kan udfordre i forhold til at vinde denne sæsons Stanley Cup. I nat tørnede de sammen i Winnipeg, og kampen blev et regulært fyrværkeri, som gæsterne fra Nashville endte med at vinde 6-5.

Nikolaj Ehlers var på pletten i en vild anden periode, der indeholdt hele syv scoringer. Danskeren scorede sit sæsonmål nummer 25 og tangerede dermed sin personlige rekord for en sæson i antal scorede mål.

Ehlers var fremragende, da han skøjtede ned langs højre kant og flænsede pucken over i modsatte hjørne, hvor Pekka Rinne var uden chance. Flot scoring af danskeren, der også noterede en assist til 5-3-målet tidligt i tredje periode.

Her satte Nikolaj Ehlers Paul Statsny op til dennes første scoring i Winnipeg Jets-trøjen til kæmpe jubel for hjemmeholdets tilskuere, der senere blev forstummet af tre Nashville-scoringer, der vendte kampen fuldstændig på hovedet.

Craig Smith, Ryan Johansen og til sidst Ryan Hartman scorede for Nashville, der nettede 6-5-målet blot et minut før tid. Predators med stor moral og endnu et bevis på, at Predators igen vil fremad i denne sæson. Få hold har formået at vende en så kritisk situation i Winnipeg i denne sæson.