NHL: Lyset gik ud for Andersen i Stadium Series

Altid flotte omgivelser, når NHL afvikler sine udendørskampe i løbet af sæsonen. 

Således også i nat, hvor Lars Eller og Frederik Andersen begge havde en stor oplevelse i “Stadium Series”-kampen i Washington – eller nærmere bestemt Annapolis godt en time fra Washington, hvor kraftige vinde op til kampen ellers havde truet med at aflyse eller udsætte hele det store arrangement. 

Eller rettere sagt: Frederik Andersen havde måske helst undværet, for danskeren i Torontos bur havde sin måske dårligste aften for sæsonen i en kamp, hvor Washington formåede at tilpasse sig bedst til de specielle forhold. 

Capitals kørte ganske enkelt Toronto over i den første halve time og førte 5-2, der også blev slutresultatet.

Da Jakub Vrana satte 5-2-målet, skiftede Mike Babcock Frederik Andersen ud. Det var første gang i sæsonen, danskeren blev pillet ud – uden at være skadet.

På det tidspunkt havde Washington scoret på 5 af 25 skud, og Andersen forlod altså isen med en redningsprocent på 80.

Der var millitært tema og masser af hyldest til amerikanske og canadiske soldater på det millitærakademi, der lagde stadion og is til eventen.

Alexander Ovechkin scorede sit sæsonmål nummer, og Lars Eller spillede lige over 13 minutter Washington uden at komme i protokollen.

Lyset gik ud på stadion i tredje periode og gav en afbrydelse på et kvarter ekstra, hvilket fik mange tilskuere til at forlade kampen, der blev overværet af 29.516 tilskuere.