NHL: “Lidt overrasket” Bødker glæder sig til nye udfordringer

Foto: Jan Korsgaard

Det tog blot 45 sekunder for Mikkel Bødker at erfare, at han var tradet til Ottawa Senators fra San Jose Sharks. Længere tid var Sharks-organisationen ikke om at fortælle danskeren, at det nu er en ny destination i karrieren. 

Det fortæller Bødker i et interview med TV2 Sportens Jimmy Bøjgaard, hvor han ligeledes siger, at han glæder sig til karrierens nye udfordring.

– Jeg blev lidt overrasket, da det er gået godt på det seneste, og jeg synes, jeg var begyndt at bevise mig efter en svær start, så det er selvfølgelig et mærkeligt opkald at få, når man ikke kun er sig selv, men skal fortælle det til konen og rykke familien op, lyder det fra Bødker.

Han kommer til et Ottawa-mandskab, der skal hive sig selv op fra hårrødderne efter en sæson, hvor alt gik skævt for organisationen og for holdet. 

Til gengæld er det altså blot to år siden, Senators med en fremragende sæson var tæt på at spille sig i Stanley Cup-finalen med en stærk Erik Karlsson på holdet. Det er lige nu det store spørgsmålstegn, hvorvidt Ottawa beholder Karlsson. 

– Det bliver spændende at spille i det canadiske NHL-marked og på østkysten, som jeg ikke har prøvet tidligere. Jeg er spændt, og alting sker af en grund. Jeg tager det som en positiv oplevelse og glæder mig til tiden i Ottawa, siger Mikkel Bødker til TV2 Sporten.