NHL: LARS ELLER spillede storkamp for Washington

Foto: Dinur

Mens mange andre taler om hold som Tampa Bay, Winnipeg, Toronto og San Jose som potentielle Stanley Cup-vindere, er de forsvarende mestre fra Washington lige så stille begyndte at spille sig i en form, som betyder, at Capitals også må regnes som et af de hold, der kan gå langt senere på foråret. 

I nat vandt Capitals for ottende gang i de seneste ni kampe, og det gik ud over Philadelphia Flyers, der ellers har været i en stærk jagt på en plads i slutspillet. 

Det blev 5-2 til Washington og Lars Eller var en af de absolut toneangivende spillere hos hjemmeholdet. 

Danskeren noterede sig for over 19 minutters istid og det er bemærkelsesværdigt, at han spillede næsten fem minutter i undertal. Stærk aften for Lars Eller, der blev Third Star i kampen og krydrede sin fremragende kamp med scoringen til 2-0. Han blev assisteret af Brett Connolly og en af de nye spillere hos Washington, Carl Hagelin, på 2-0-scoringen.

Eller fik fat i hoppende puck inde foran mål, smed den ind på benskinnen af Carter Hart i Philadelphia-målet og tog sig derefter selv af returen. 

Washington lod aldrig helt hjemmeholdet komme i nærheden og fører nu Metropolitan Division med 91 point, to point foran NY Islanders.