NHL: Lars Eller skriver under på ny kontrakt med Capitals

Lars Eller har storspillet for Washington Capitals i den seneste tid, og nu er den danske center blevet belønnet med en ny kontrakt.

Capitals har lørdag offentliggjort, at klubben har forlænget samarbejdet med 28-årige Eller frem til sommeren 2023. Der er altså tale om en fem-årig kontraktforlængelse med en årsløn på $3,5 millioner, hvilket er det samme, som Lars Eller får om året i sin nuværende aftale.

Lars Eller er i gang med den sidste sæson af den fire-årige kontrakt, han indgik med Montreal Canadiens i 2014. Han blev tradet til Washington i 2016 og har været en værdsat spiller i hovedstadsklubben, hvor han i denne sæson både har spillet en vigtig rolle som tredjecenter og været med i powerplay og boxplay.

I denne sæson står Lars Eller noteret for 28 point i 53 kampe for Capitals, og så sent som fredag lavede han både et mål og en assist i en 4-2-sejr over Columbus Blue Jackets.

Kontraktforlængelsen åbner muligheden for, at Lars Eller i maj kan spille VM for Danmark på hjemmebane. Han meldte forleden ud, at det nok ikke ville blive tilfældet, hvis han ikke havde en ny kontrakt i hus inden VM, men den sten er nu ryddet af vejen. Nu afhænger Ellers VM-deltagelse så af, om Washington når langt i slutspillet og om han undgår skader.