NHL: Lars Eller scorede for fjerde kamp i træk

Lars Eller fortsatte sin fantastiske scoringsstime og satte pucken i nettet for fjerde kamp i træk, da Washington Capitals fredag slog Carolina Hurricanes med 4-3 på udebane.

Det afgørende mål blev scoret bare to sekunder før tid, da Jay Beagle efter en vundet faceoff i igen zone var manden, der lavede den afgørende kasse. Beagle var på isen sammen med Capitals-stjernerne Nicklas Bäckström og Alexander Ovechkin, og det var Bäckström, der lagde en løs puck på mål, som Beagle så fulgte til dørs og blev matchvinder.

Forud gik en tæt kamp, hvor holdene fulgtes ad på måltavlen. Jordan Staal åbnede målscoringen for Carolina, men syv et halvt minut inde i første periode fik Lars Eller udlignet for Capitals. Det var fjerde kamp i træk, at Lars Eller fik scoret, og målet kom i powerplay efter en solid omgang klumpspil foran Hurricanes-målet.

29 sekunder inde i anden periode sendte Alexander Ovechkin så Capitals i front, men Sebastian Aho fik udlignet for Carolina, som så kom foran med 3-2 i begyndelsen af tredje periode. Det var først med lidt over tre minutter igen, at Brett Connolly fik udlignet til 3-3, og Jay Beagle sikrede så Capitals sejren i den vilde afgørelse.

Lars Eller fik 16:38 minutters istid og var iøjnefaldende med tre skud på mål, et hit, et blokeret skud og +1 i plus/minus-regnskabet. Og så scorede Eller jo altså for fjerde kamp i træk og for niende gang i sæsonen.