NHL: Lars Eller med næsten otte SH-minutter og to assister

Lars Eller kom i den grad på arbejde i nat dansk tid, da danskeren var på besøg hos Minnesota med sine holdkammerater fra Washington Capitals.

De forsvarende mestre kom igen efter to nederlag og slog Minnesota med sikre 5-2. Det bemærkelsværdige ved Lars Ellers statistikker i den kamp var faktisk ikke, at han leverede to assister, men at Lars Eller spillede enorme mængder af undertalsspil og på den måde fremstod som en stærk “penalty killer” for Washington.

Eller spillede 7:49 minutter i undertal og over 19 minutter i alt og han blev dermed den mest benyttede angriber hos Washington i nat.

Det var der ikke noget at sige til, for Ellers assist til 1-0-målet var suveræn. Danskeren tog fat i pucken og kom stor fart ind over midten og direkte ind i offensiv zone, hvor han kørte rundt, inden han fandt Dmitry Orlov, der scorede efter små syv minutter.

Capitals havde styr over kampen hele vejen, og Eller kom igen på kamprapporten ved 3-0-målet, da danskeren tæt under mål fandt svenske Andre Burakovsky, der kunne score sikkert.

Fokus var på Washingtons Tom Wilson, der var tilbage efter netop at have fået sin karantæne nedsat fra 20 til 14 spilledage. Wilson fejrede sit comeback med en scoring.