NHL: Kuznetsovs hattrick afgjorde for Capitals

Selvom det er tidligt på sæsonen, så kan Washington Capitals meget muligt blive førsteudfordrer til Montreal Canadiens i Eastern Conference. I nat tog Capitals sig af Edmonton Oilers med en 7-4-sejr på udebane.

Evgeny Kuznetsov lavede sit første hattrick i karrieren og spillede i det hele taget en stor kamp, da han også tilføjede to assister og blev kåret til first star i kampen. Kuznetsovs første mål var en perle og kan ses HER.

Begge hold leverede stor effektivitet, da Capitals scorede 7 mål på 26 skud og Oilers lavede 4 mål på 23 skud.

Stortalentet Connor McDavid scorede på ny, for sit tredje mål i sæsonen.

Kings er blevet hot, Detroit gået kold
Los Angeles Kings har for alvor fundet formen efter en skidt start på sæsonen, i nat blev det til en 3-0 sejr over Carolina Hurricanes, som dog vandt skudstatistikken med 40-26.

Tyler Toffoli var manden bag sejren med to mål, og begge mål blev assisteret af nytilkommende Milan Lucic.

Lige så varme som Kings er, lige så kolde er Detroit Red Wings gået, efter en sæsonstart der bød på tre sejre i de første tre kampe, i nat blev det til det fjerde nederlag i streg på udebane i mod Calgary Flames, som dog først vandt efter overtid.

Flames kaptajn Mark Giordano, blev kampens helt store spiller da han stod for to mål og en assist i sejren på 3-2 i overtid.

Canadiens stadig ubesejret, mål af Ehlers
Montreal Canadiens er stadig ubesejret i sæsonen og det endda uden at have været i overtid endnu. I nat blev det til en storsejr på udebane over Buffalo Sabres på hele 7-2.

Lars Eller spillede ikke nogen stor kamp og endte med -1 og ca. 13 minutters spilletid på isen.

Du kan læse mere til den kamp HER.

Nikolaj Ehlers scorede for anden gang i sæsonen, da han scorede et flot mål i hjemmekampen i mod Tampa Bay Lightning, der dog endte med et nederlag i overtid på 4-3.

Ehlers blev kåret til third star i kampen, men endte faktisk i -2 og 17 minutter på isen, hvilket er sæsonrekord. Ehlers fortsætter med at være utrolig målsøgende og havde hele fem skud i nattens kamp.

Nielsen og Islanders tabte hjemme
Frans Nielsen og New York Islanders måtte i nat se sig slået hjemme i Brooklyn af Boston Bruins med 3-5.

Islanders førte ellers 2-1 efter første periode men så scorede Bruins fire ubesvarede mål og derfor var der ren kosmetik, da Thomas Hickey satte 3-5 med to minutter igen.

Frans Nielsen spillede knap 16 minutter og endte i -1.

Nattens resultater:
Buffalo Sabres – Montreal Canadiens 2-7
New York Islanders – Boston Bruins 3-5
Winnipeg Jets – Tampa Bay Lightning 3-4 (ot)
Edmonton Oilers – Washington Capitals 4-7
Calgary Flames – Detroit Red Wings 3-2 (ot)
Los Angeles Kings – Carolina Hurricanes 3-0