NHL: Kane førte an i storsejr til mestrene

Foto: Bridget Samuels

Patrick Kane fortsætter sin imponerende sæson. Selvom mange eksperter har været ude at sige, at diverse statistikker siger at hans scoringssnit vil falde i den sidste halvdel af sæsonen, så fortsætter den lille teknisk velfunderede amerikaner, med at eje isen, når han har snøret sine skøjter på.

I nat gik “The Kane Show” udover Toronto Maple Leafs, som måtte forlade Chicago og United Center med en lussing på hele 7-2 til Blackhawks. Gæsterne var allerede bagud 2-0 efter første periode, og derfra var det op ad bakke.

Maple Leafs fik mobiliseret en stærk offensiv i anden periode, hvor de vandt skudstatistikken med hele 15-5, men der måtte de se Scott Darling storspille i Blackhawks målet, hvor det blev til et par rigtig store redninger undervejs. Og i stedet for en reducering, var Kane på plads med sin anden assist i kampen til Brent Seabrook, der tordnede pucken i mål fra blå linje til 3-0.

I tredje periode gik det helt galt for Toronto der måtte se fire baglæns mål yderligere, før de selv fik pyntet lidt på resultatet med et par scoringer i slutningen af kampen.

Patrick Kane sluttede kampen med 1 mål og 3 assist og har nu hele 82 points fordelt på 34 mål og 48 assists. Kane har hele 18 points ned til nummer to på topscorerlisten.

Stars ved at komme i form igen

Dallas Stars har efter en solid start på sæsonen, været inde i en periode med svingende resultater, hvor der er kommet en del nederlag, men det ser ud til at være ved at vende igen for Stars. Med nattens sejr på udebane over Nashville Predators, er Dallas nu oppe på fire kampe i streg med fuld gevinst.

Nattens sejr kom i hus efter de først måtte se hjemmeholdet komme i front i første periode, for derefter selv at vende kampen på hovedet og holde en 2-1 føring undervejs i anden periode, inden Filip Forsberg fik udlinget kort inden anden pause.

Der faldt ingen mål i tredje periode og derfor måtte kampen i overtid, hvor svenske Mattias Janmark afgjorde, efter Tyler Seguin fangede Predators i en dårlig udskiftning, og løb ned og afsluttede, og på returen var Janmark klar.

Nattens resultater:

New York Islanders – Detroit Red Wings 4-1

Calgary Flames – Anaheim Ducks 4-6

Florida Panthers – Pittsburgh Penguins 2-1 (SO)

Nashville Predators – Dallas Stars 2-3 (OT)

Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs 7-2

Arizona Coyotes – Montreal Canadiens 6-2

Vancouver Canucks – Minnesota Wild 2-5