NHL: Kæmpe Jets-comeback i målfest

Winnipeg Jets fører nu 2-1 i serien mod Nashville Predators – og gemmer stadig Nikolaj Ehlers på målscorerlisten trods en vild 7-4-sejr i nat dansk tid, der endte med et blændende Winnipeg-comeback.

Nashville førte nemlig 3-0 efter 20 minutter og lignede et hold, der fuldstændig uden problemer cruisede mod sejren i den vigtige tredje kamp i serien. Predators er kæmpefavorit til at gå langt i slutspillet, og det kørte planmæssigt med mål af Mike Fisher, PK Subban og Austin Watson.

Men noget tog ved Jets-spillerne i anden periode, hvor kampen blev vendt fuldstændig på hovedet. På mål at Paul Statsny, Jacob Trouba og to stks af forsvarskæmpen Dystin Byfuglien gik Winnipeg op på 4-3 i løbet af de midterste 20 minutter og MTS Centre eksploderede i en vild jubelrus. 

4-3 blev til 7-4 i tredje periode og utroligt nok blev kampen altså afviklet uden et eneste Nikolaj Ehlers-point. Men – danskeren spillede faktiske hele 19 minutter og fik dermed mere istid end normalt. Også Patrik Laine leverede kun en enkelt assist, så Jets har virkelig ekstra krudt i kanonerne at komme med i de kommende matcher.

Blake Wheeler blev dobbelt målscorer i tredje, hvor svenske Filip Forsberg ellers begyndte med at udligne til 4-4. Derefter tog Jets over igen. 

Wheeler blev matchvinder efter et kvarter efter et glimrende mål, hvor han fandt et hul højt oppe i målet bag Pekka Rinne. De sidste to scoringer blev sat i tomt bur og hele Winnipeg var i jubelrus.