NHL: Jets vandt efter stor målmandspræstation, Andersen så nederlag fra bænken

Winnipeg Jets måtte fredag klare sig uden topcenteren Mark Scheifele, men trods fraværet af den stærke forward lykkedes det Nikolaj Ehlers og kompagni at vinde.

Jets fik pucken i nettet fire gange i hjemmekampen mod New York Islanders, og i Winnipeg-målet spillede Connor Hellebuyck en storkamp. Den 24-årige amerikaner reddede 42 Islanders-forsøg og blev kampens spiller med en redningsprocent på 95,5.

Nikolaj Ehlers fik brudt sin pointstime, da to skud på mål, et blokeret skud og to minutter i straffeboksen var, hvad han blev noteret for i sine 15:37 minutter på isen. Nordjyden havde lavet point i fire kampe i træk før fredagens opgør.

Frederik Andersen fik ikke muligheden for at hjælpe Toronto Maple Leafs til sejr i deres udekamp mod Colorado Avalanche. Den store dansker så til fra bænken, da han fik en sjælden pause og havde overladt målet til Calvin Pickard.

Pickard, som i sidste sæson var førstemålmand for netop Colorado, måtte hente pucken ud af målet fire gange i sin debut for Toronto. Det sidste mål blev dog først scoret i overtiden, så Maple Leafs fik et enkelt point med hjem, selvom Avalanche vandt med 4-3.