NHL: JETS PLAYOFF-KLAR efter sejr over Nashville

Winnipeg Jets er klar til slutspillet i NHL – og det kunne knapt gøres på bedre vis end i nat, hvor topholdet i Western Conference, Nashville Predators, blev besejret med 5-4 efter straffeslag i en svært underholdende kamp i MTS Centre hjemme i Winnipeg.

Dermed skal Nikolaj Ehlers altså nu for første gang spille slutspil i NHL, og sikke et hold, Winnipeg tager med ind i sæsonens afgørende fase. Offensiv power af en anden verden, hvilket også blev bevist i nat, hvor Ehlers for en enkelt gangs skyld var uden point.

Men så trækker Winnipeg blot andre folk frem til scoring og assist. I nat var det Kyle Connor, der dominerede med et mål og to assister, og da det kom til straffeslagene, scorede Mark Scheifele den afgørende pind.

Winnipeg var bagud 0-2 efter første periode, men åd sig altså tilbage i kampen foran et begejstret publikum i en udsolgt arena.

16:04 minutter til Ehlers for Winnipeg, der med 102 point er fem point efter Nashville på førstepladsen i Western Conference. Lige nu ligger Jets til en første runde-serie mod Minnesota Wild.