NHL: Jaromir Jagr er fortid i Calgary

Foto: Dinur

Den tjekkiske legende Jaromir Jagr kan meget vel have spillet sin sidste NHL-kamp nogensinde. Han er i hvert fald snart fortid i Calgary Flames.

Den canadiske klub har søndag placeret 45-årige Jagr på waiveren. Det betyder, at andre NHL-klubber i løbet af de næste 24 timer kan samle tjekken op og give ham en plads på deres holdkort. Sker det ikke, vil Jaromir Jagr formentlig spille sæsonen færdig i Europa.

Det erfarer TSN’s NHL-ekspert Bob McKenzie.

Jaromir Jagr skrev kort før sæsonstart under på en et-årig aftale med Flames, som han har spillet 22 kampe og lavet syv point for i denne sæson. Den legendariske wing har ikke været i kamp for Calgary siden nytårsaften, og han har døjet med en skade i det meste af januar.

Jagr skulle dog være klar til at spille igen nu, men Flames ser ham ikke tage en plads på deres hold. Derfor kommer tjekken ikke til at spille flere kampe i Flames-trøjen.

Jaromir Jagr er i gang med sin 24. sæson i NHL, hvor han har spillet 1.733 kampe og lavet 1.921 point. Han mangler kun at spille 38 NHL-kampe for at overtage Gordie Howes rekord for flest kampe i ligaen nogensinde, men det er altså nu tvivlsomt, om Jagr når denne rekord.

En af de største NHL-karrierer kan være forbi.