NHL: Islanders vandt på stærk midterperiode

New York Islanders var i aktion i mandagens tidlige NHL-kamp, og efter en solid indsats, som for alvor kulminerede i midterperioden, lykkedes det newyorkerne at besejre Detroit Red Wings med 4-1.

Det gælder om at kende sin besøgelsestid i NHL, og det gjorde New York Islanders i hjemmekampen mod Detroit Red Wings. De hold var i aktion tidligt på dagen i Barclays Center, hvor størstedelen af publikum formentlig var fint tilfredse med, at Islanders-spillerne fejrede helligdagen Presidents Day med en sejr.

På otte gyldne minutter i anden periode scorede Islanders tre gange, og det grundlagde den 3-0-føring, som Frans Nielsen og kompagni ikke havde de store problemer med at veksle til en sikker sejr. Detroit fik ganske vist reduceret midt i tredje periode ved Pavel Datsyuk, men Ryan Strome slog kort efter 4-1-sejren fast.

Kampens spiller for Islanders var Brock Nelson, som scorede et mål og lavede en assist. Det samme gjorde Ryan Strome, mens tyske Thomas Greiss markerede sig med en stærk præstation i målet, hvor han reddede 28 af gæsternes 29 skud.

Frans Nielsen spillede en forholdsvis anonym kamp for hjemmeholdet. Han fik 18 minutters istid, men havde ingen skud og lavede ingen point. Den rutinerede dansker vandt halvdelen af sine faceoffs og viste fin offervilje ved at blokere tre Red Wings-skud.

Islanders haler med sejren ind på Red Wings i Eastern Conference-tabellen, hvor newyorkerne nu kun er et enkelt point efter holdet fra bilbyen.