NHL: Islanders smed sejren 38 sekunder før tid og tabte i OT

New York Islanders havde Tampa Bay Lightning begravet nede i sækken indtil 38 sekunder før tid i nattens Eastern Conference-semifinale, men et mål af Nikita Kucherov for “Bolts” betød overtid, og her var Islanders-marginalerne fra første runde sluppet op.

Vi skulle således blot 2:48 minutter ind i overtiden, før Brian Boyle fik lov at stå ganske umarkeret inde foran Islanders-målet. Da han fik fat i pucken, var han iskold og stensikker og lagde den op i nettaget. Tampa Bay-spillerne amok i jubel, mens der med et blev stille i Barclay Center i Brooklyn.

Frans Nielsen fik igen masser af spilletid for Islanders – godt 21 minutter – men danskeren noterede sig hverken for mål eller oplæg til de fire Islanders-scoringer. Nielsen endte på -1 i plus/minus-statistikken.

De to hold delte fire scoringer i de to første perioder, inden en højdramatisk tredje periode, hvor Islanders to gange bragte sig foran. Josh Bailey til 3-2 og Cal Clutterbuck til 4-3. Men Tampa-spillerne viste en umådelig høj moral og blev ved at slide sig tilbage i kampen.

Det gav pote i sidste ende og 4-4-scoringen var en perle i en hektisk slutfase, hvor Jonathan Drouin ikke lod sig påvirke og var iskold, da han fandt Nikita Kucherov med en kort og præcis pasning. Russeren slog til direkte fra slottet og udlignede. Dermed er Tampa Bay foran 2-1 i serien. Næste kamp ligeledes i New York.

Højdepunkter fra matchen her: