NHL i nat: Andersen tilbage hos Ducks

Frederik Andersen er tilbage “between the pipes”, når Anaheim Ducks i nat dansk tid tager imod Ottawa Senators hjemme i Honda Center. Andersen har blot været startende målmand i en ud af de seneste ni kampe, og har i John Gibson fået en alvorlig konkurrent til pladsen som førstemålmand hos Ducks.

Så nu skal Frederik Andersen i den grad til at præstere igen – som den ambitiøse herningenser stensikkert er klar over.

– Det har været et “learning experience”, som har givet mig tid til at arbejde kontinuerligt under træning og være helt parat, skulle jeg få chancen igen, siger Andersen til ducks.nhl.com – og understreger, at den fysiske og mentale form er helt i orden.

– Det er godt, at vi har fået vendt tingene og er kommet tættere på playoff-pladserne. Jeg er klar til at bidrage og hjælpe til sejre, når jeg kommer tilbage i målet. Vi skal begyndte at vinde kontinuerligt og fortsætte med vores fremgang, siger Andersen til klubbens hjemmeside før nattens kamp.

Ottawa kommer til Californien med et 1-7-nederlag til Washington Capitals i rygsækken og for begge mandskaber gælder det altså uhyre vigtige point, for ingen af de to hold har næsten råd til at tabe point i den historisk tætte NHL-sæson.