NHL: Hurricanes skal have ny træner

Carolina Hurricanes er blevet en del af feltet af NHL-klubber, der skal have fundet en ny head coach frem mod næste sæson.

Det er en realitet, efter at 53-årige Bill Peters fredag har valgt at forlade trænerjobbet i klubben. Den canadiske træner har valgt at udnytte en option i hans kontrakt, så han er fritstillet et år før, kontrakten stod til at udløbe.

Bill Peters, der er udpeget som head coach for Canada ved det kommende VM i Danmark, har været træner for Carolina Hurricanes siden 2014. Jobbet i Carolina var hans første som head coach i NHL, hvor han tidligere har været assistenttræner i Detroit Red Wings i tre sæsoner.

Ifølge TSN’s ekspert Bob McKenzie er Bill Peters blandt favoritterne til at overtage trænerjobbet i Calgary Flames, som forleden valgte at fyre head coach Glen Gulutzan. Bill Peters er fra Alberta og vil dermed kunne vende hjem.

Carolina Hurricanes menes at se klubbens tidligere profil Rob Brind’Amour an med henblik på at lade ham overtage trænerjobbet i klubben.

Med Bill Peters’ stop i Carolina står Calgary Flames, Carolina Hurricanes, Dallas Stars og New York Rangers nu uden head coach.