NHL: Hjemmeholdenes aften

Der blev spillet syv kampe i nattens NHL og samtlige hjemmehold vandt – i ordinær tid.

Edmonton Oilers afgjorde sagerne hjemme i mod Buffalo Sabres på 10 minutter i første periode, hvor det canadiske hold, satte 3 scoringer. Det var mere end hvad Sabres kunne håndtere og Oilers vandt kampen 4-2. Sejren bringer Oilers op på tre sejre i streg.

Anaheim Ducks, endnu en gang med John Gibson i målet og Frederik Andersen på tribunen, slog Pittsburgh Penguins med 2-1, efter udeholdet ellers var foran med 1-0 efter første periode. En stærk anden periode med to scoringer afgjorde kampen for ænderne.

John Gibson har stået ualmindelig stærkt i de fem kampe han har fået i Frederik Andersens fravær, men det bør stadig ikke rokke ved at Andersen, når han bliver klar igen, stadig er første målmand i Ducks.

Devils holder fast

New Jersey Devils byggede i nat videre på deres ovarraskende sæson ind til videre. De fleste eksperter havde ikke regnet djævlene for noget særligt i år og med et noget brogede hold, var det i hvert fald ikke forventet at holdet skulle ligge så godt til i stillingen, som de gør lige nu.

I nat vandt de med 4-2 over Florida Panthers, som de ligger side om side med i tabellen. Devils har i Adam Henrique og Mike Cammallari en farlige duo, og de slog til igen i nat, med et mål til hver samt hhv. to assister til Henrique og en assist til Cammalleri.

Los Angeles Kings virker, som et hold der har haft godt af at misse playoffs sidste sæson, de spiller i hvert fald, deres klassiske tunge fysiske spil over hele banen. Med nattens sejr på 3-1 over Tampa Bay Lightning vandt de fjerde kamp i træk, og ligger lige nu rigtig lunt i stillingen med en flot andenplads i Western Conference.

Jonathan Quick spillede endnu en stærk kamp og havnede på 96% i redningsprocent for kampen, med 24 redninger.

Nattens resultater:

Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes 5-4

Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets 3-1

New York Rangers – Ottawa Senators 4-1

New Jersey Devils – Florida Panthers 4-2

Edmonton Oilers – Buffalo Sabres 4-2

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins 2-1

Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning 3-1

Se højdepunkter fra Edmonton Oilers – Buffalo Sabres nedenfor: