NHL: Hattrick-Hansen var ikke nok for Canucks

Jannik Hansen leverede karrierens andet hattrick, da han i udekampen mod Pittsbrugh Penguins, nærmest var en enmandshær for gæsterne fra Vancouver Canucks. Penguins vandt kampen med 5-4, efter de fik et hattrick fra deres superstjerne Evgeni Malkin i løbet af kampen.

Canucks kom ellers flyvende ud af starthullerne, da Jannik Hansen fløj forbi tre Penguins spillere allerede efter 27 sekunder af kampen, og flot satte 1-0 for gæsterne. Hansen var generelt isens farligste i første periode og med knap fire minutter igen, var Hansen på spil igen, denne gang i undertal, da han sammen med Derek Dorsett kom afsted i en to-mod-en og fulgte op på Dorsetts stolpeskud.

I anden periode kom værterne tilbage i kampen da Evgeni Malkin scorede sit første mål i kampen og anden periodes eneste mål i powerplay 5 mod 3.

I tredje periode eksploderede det hele så, da først Bo Horvat bragte Canucks foran med to mål igen, blot for at se Malkin med to mål på tre minutter og dermed en udlignet kamp. Penguins var virkelig oven på i denne periode af kampen og scorede yderligere to gange. det sidste var i tomt mål, efter Canucks satsede for at komme tilbage i kampen.

Hansen var dog ikke helt færdig i kampen og med 17 sekunder tilbage af kampen satte han sidste stav på pucken og reducerede med 5-4 målet til kampens resultat, som dermed også var hans tredje i kampen.

Et bittert nederlag for Canucks der var foran med 3-1 i starten af tredje periode, og som virkelig havde brug for pointene til stillingen.

Du kan se alle Hansens mål nedenfor: