NHL: HANSENS FØRSTE SÆSONMÅL i Sharks-storsejr

Jannik Hansen havde indtil tidlig morgen dansk tid ikke scoret mål i NHL i næsten et helt kalenderår.

Helt præcist ligger danskerens seneste scoring tilbage ved 30. marts 2017, så derfor var det noget af en forløsning for danskeren, da han i første periode tog sagen i egen hånd i en omstilling.

Hansen drev ind mellem to New Jersey-backen og passerede til sidst målmand Cory Schneider i New Jersey-målet til Sharks’ 3-1-scoring. Tydelig lettelse i danskerens øjne efter den glimrende scoring, der var en seks Sharks-kasser i en sejr, der endte med at blive på sikre 6-2.

Jannik Hansen og Sharks-fjerdekæden stod faktisk for tre af målene, og danskeren fik små 10 minutter på isen. 

Det betyder, at Sharks lægger yderligere afstand til forfølgerne i den tætte Pacific Division og synes at være på vej mod Stanley Cup-slutspillet. 

Ikke nok med, at Jannik Hansen scorede. Mikkel Bødker fuldendte en fin dansk nat i New Jersey ved at sætte sit sæsonmål nummer 14 i powerplay, da Sharks scorede til 6-1 i slutningen af anden periode.

Han satte et drønende håndledsskud ind fra faceoff-cirklen og over i modsatte hjørne. Helt perfekt kasse af danskeren, der viser sin bedste og mest konstante form i flere sæsoner.

Han spillede 13:43 minutter, og i kulissen kunne Sharks-organisationen glæde sig over, at Joe Thornton er begyndt at skøjte igen efter sin skadespause. 

Kommer han tilbage i form, bliver Sharks ikke nemme at danse med i slutspillet.