NHL: Hansen vraget i nederlag

Jannik Hansen har fået spilletid for San Jose Sharks i otte kampe i træk, og han har udnyttet det til at finde formen og har lavet to mål og fire assists i de otte optrædener.

Derfor virkede det også noget besynderligt, at San Jose-træner Peter DeBoer havde gjort danskeren til healthy scratch og tvunget ham til at overvære lørdagens kamp mod Vegas Golden Knights fra tilskuerpladserne. En kamp, som Sharks-mandskabet tabte med 3-2.

Kampen mellem de to divisionsrivaler var tæt og blev først afgjort af en forrygende scoring af svenske William Karlsson midt i tredje periode. Vegas havde været foran to gange tidligere i kampen, men i begge tilfælde svarede San Jose hurtigt igen og fik udlignet.

William Karlssons flotte undertalsmål, hvor han næsten hev bukserne af Martin Jones i San Jose-målet med en fantastisk finte, kom til at stå tilbage som højdepunktet i kampen, hvor Golden Knights skrev historie.

Med sejren sikrede Vegas Golden Knights sig divisionstitlen i Pacific Division med tre kampe tilbage i grundspillet. Holdet, som ikke blev spået mange chancer, formåede altså at blive divisionsmestre i deres første sæson i NHL.

Mikkel Bødker var på isen i 15:11 minutter, men fik ikke udrettet ret meget. Derfor var -1 i plus/minus-statistikken hans eneste bedrift i opgøret.