NHL: HANSEN TILBAGE med i assist i sejr og målfest

Det var en dejlig aften hjemme i Californien for Jannik Hansen.

Endelig var han tilbage i startopstillingen for San Jose Sharks, der vandt 6-4 i noget af en målfest mod Edmonton Oilers i en kamp, hvor gæsterne fra Canada konstant jagtede hjemmeholdet, der begyndte med at bringe sig foran 3-0. 

Ikke nok med det: Jannik Hansen havde en assist på 3-0-kassen, der blev scoret af Barclay Goodrow. Det var Hansens femte assist for sæsonen. 

Danskeren fik fat i en løs puck i midtzonen og lagde den tilbage til Goodrow, der drønede den i nettet bag Al Montoya i Oilers-målet. 

Edmonton kom igen og bragte sig foran 4-3 i begyndelsen af tredje periode, men Sharks fik vendt billedet i slutfasen med tre scoringer. Tomas Hertl udlignede og i den absolutte slutfase scorede både Joakim Ryan og Joe Pavelski for Sharks. 

Mikkel Bødker spillede 13:31 minutter i kampen og noterede sig for -1 i plus/minus-rating, mens Jannik Hansen “kun” noterede sig for 11:13 minutter. Det var dog formentlig nok til stor glæde for Hansen, der var på isen for første gang siden 23. januar og havde siddet ude i syv kampe.

Her hans glimrende assist: