NHL: Hansen assisterede i stort Canucks-comeback

Foto: Jan Korsgaard

Jannik Hansen viste stort overblik og diskede op med en fin assist, da Vancouver Canucks søndag leverede et kæmpe comeback mod Carolina Hurricanes og vendte 0-3 til en overtidssejr på 4-3.

Det så rigtig skidt ud for Vancouver i den første halvdel af kampen mod Carolina. Canucks havde vundet de seneste seks indbyrdes opgør, og det var næsten fem år siden Hurricanes sidst vandt over canadierne. Victor Rask, Teuvo Teräväinen og Justin Faulk så dog ud til at bryde stimen.

Trioen havde bragt gæsterne fra Carolina foran med 3-0 i løbet af de første 26 minutter, hvor Hurricanes sad tungt på værterne. Pludselig fik Vancouver-spillerne dog ild i øjnene og formåede at levere et fantastisk comeback.

Det hele begyndte, da Bo Horvat fik reduceret til 1-3 med otte minutter tilbage af anden periode, og tidligt i tredje sørgede Jannik Hansen for endnu en Canucks-scoring. Den danske wing viste stort overblik, da han tæt under mål lagde pucken på tværs til finske Markus Granlund, som scorede til 2-3.

Se Hansens flotte assist her:

Små seks minutter før tid fik Ben Hutton udlignet. Kampen gik i forlængelse og her skulle Brandon Sutter kun bruge 32 sekunder på at sikre Vancouver en sejr, som de på ingen måde var i nærheden af i den første halvdel af kampen.

Se sejrsmålet her:

Jannik Hansen fik et kvarter på isen for Canucks, og den danske wing var i sandhed i hopla. Ud over assisten og +1 i plus/minus-statistikken fik Hansen skudt på mål hele fem gange, og han var således den Vancouver-spiller, der udfordrede Eddie Läck i Carolina-målet mest. Philip Larsen spillede i 21 minutter og ti sekunder for Canucks og blev noteret for to skud på mål.

Vancouver har med sejren fået en ganske fin start på sæsonen. Lørdag blev Calgary Flames slået på straffeslag og med søndagens sejr over Carolina Hurricanes har Canucks maksimumpoint efter to kampe.