NHL: Golden Knights henter tysk OL-forward

Sæsonens helt store positive NHL-overraskelse, debutanterne Vegas Golden Knights, som nåede Stanley Cup-finalen, er begyndt at forstærke truppen frem mod næste sæson.

Las Vegas-holdet har skrevet kontrakt med den tyske forward Brooks Macek, der som den tredje tyske forward tager springet fra DEL til NHL denne sommer.

Den 26-årige tysk-canadier har i de seneste fem sæsoner spillet i den bedste tyske række, og i de seneste to år er han blevet tysk mester med Red Bull München.

– Denne chance var jeg nødt til at gribe. Jeg glæder mig meget til udfordringen i Las Vegas. Samtidig vil jeg gerne takke hele Red Bull München-organisationen for to storartede år. Jeg har nydt min tid i München og har fra første færd følt mig velkommen, siger Brooks Macek til Red Bull Münchens hjemmeside.

Brooks Macek var med på det tyske landshold, som overraskende vandt sølv ved vinter-OL i Pyeongchang tidligere i år, og han blev med 26 mål i grundspillet den mest scorende spiller i DEL i denne sæson. Den 26-årige tysker ventes at indlede sit nordamerikanske eventyr i Golden Knights’ farmerklub Chicago Wolves i AHL.

Tidligere har to andre tyske angribere skrevet under på NHL-kontrakter. Dominik Kahun skifter til Chicago Blackhawks, mens Yasin Ehliz har skrevet kontrakt med Calgary Flames.