NHL: Godt nyt om Frederik Andersens tilstand

Foto: Jan Korsgaard

Frederik Andersen har ikke været med for Toronto Maple Leafs i holdets seneste to kampe, efter at han udgik med en skade i en kamp mod Dallas Stars, hvor russiske Alexander Radulov landede ovenpå danskeren.

Der er dog positive meldinger fra Toronto om Andersens tilstand. Torontos head coach Mike Babcock har flere gange sagt, at han ikke tror, danskerens skade er alvorlig, og nu forlyder det, at Frederik Andersen snart kan være tilbage på isen. Det samme kan holdets unge stjernecenter Auston Matthews, som har siddet ude siden 22. februar.

– Jeg tror, Matty (Auston Matthews red.) spiller i næste kamp, men jeg er ikke 100 procent sikker. Freddie (Frederik Andersen red.) spiller i næste kamp, tror jeg, sagde Mike Babcock efter lørdagens sejr over Montreal Canadiens.

Her vogtede Curtis McElhinney målet for Maple Leafs, og han gjorde en fin figur og holdt buret rent i en 4-0-sejr.

Der er dog ingen tvivl om, at Toronto ser frem til at få både Frederik Andersen og Auston Matthews tilbage frem mod slutspillet. De to profiler er måske Torontos to vigtigste spillere, så det vil være en kæmpe forstærkning, når de er med igen.

Frederik Andersen har spillet 58 kampe for Maple Leafs i denne sæson, mens Auston Matthews har lavet 50 point i 53 kampe.