NHL: Frederik Andersen i trist comeback

Det har varet i godt 14 dage, men i nat var det slut med Frederik Andersens fravær, da den store dansker var tilbage på isen i NHL og i målet for Anaheim Ducks.

Ducks spillede hjemme i mod Carolina Hurricanes i Honda Center og hjemmeholdet viste lidt for meget gæstfrihed, kampen igennem, da det blev til et svigende 1-5 nederlag.

Andersen kom ind til starten af tredje periode, ved stillingen 0-3. Han afløste John Gibson der havde givet tre mål op på de første 17 skud i kampen. Gibson var uden decideret skyld i nogle af målene, så det var mere for at ruske op i holdet, da træner Bruce Boudreau skiftede keeper.

Frederik Andersen så 6 skud i mod sig, og lukkede et enkelt mål ind, da Hurricanes i en spilvending fik Jordan Staal afsted på højrekanten, som satte en håndledsskud i stokhandske siden på Andersen.

Carolina Hurricanes scorede yderligere et mål i tomt net til slutresultatet 5-1.

Ærgerligt Andersen ikke kunne gå ind og holde nullet i hans korte comeback, men trods alt positivt at se, at den danske keeper er tilbage på isen og formentlig starter næste kamp for Anaheim.

Du kan se Highlights fra kampen her: