NHL: Frans Nielsen brændte straffeslag i sin jubilæumskamp

Frans Nielsen rundede som den 13. New York Islanders-spiller i historien 600 kampe for klubben, da newyorkerne tirsdag slog Carolina Hurricanes med 2-1 i et kamp, som blev afgjort på straffeslag.

Islanders var lidt på hælene i tirsdagens kamp, hvor sidste sæsons SHL-topscorer og -MVP, Derek Ryan, bragte Hurricanes foran i slutningen af anden periode. Med otte minutter tilbage af tredje periode udlignede Anders Lee for Islanders, og med den eneste scoring i shootouten sikrede Kyle Okposo værterne sejren.

Frans Nielsen var hjemmeholdets anden straffeslagsskytte, men han havde ikke held til at få pucken i mål på sin store aften. Danmarks første NHL-spiller understregede dog sin enorme betydning for Islanders ved at være holdets mest benyttede forward. Nielsen fik hele 22:22 minutters istid.

Point i jubilæumskampen blev det ikke til for 31-årige Nielsen, som noterede sig for et skud på mål og et hit.

– Det ville have været et tungt nederlag, men vi skulle virkelig kæmpe for det. De spillede hårdt, og vi kom ikke nemt til noget. Vi måtte kæmpe for hver eneste centimeter. Det ville have været et hårdt nederlag, men jeg kan godt lide, at vi aldrig gik i panik, og at vi blev ved med at køre på. Vi fik endelig sejren, og det var helt sikkert ikke kønt, men vi klarede den, sagde Frans Nielsen ifølge NHL.com efter opgøret.

New York Islanders er med sejren næsten sikre på at gå i slutspillet i Eastern Conference, hvor holdet lige nu sidder på den ene wildcard-plads og har fire point ned til slutspilsstregen.

Se højdepunkter fra kampen her: