NHL: Flyers og Red Wings fortsætter deres parløb

Philadelphia Flyers og Detroit Red Wings er to af de tre hold der i øjeblikket kæmper en indædt kamp for at få adgang til slutspillet i Eastern Conference. I nat vandt begge mandskaber deres kampe og smed dermed sorteper over til Boston Bruins, der først spiller idag.

Flyers tog hjemme imod Ottawa Sentators, som bed rigtig godt fra sig og gave hjemmeholdet en del problemer kampen igennem. Begge hold producerede en masse chancer og derfor var fornemmelsen også kampen aldrig var afgjort, før slutfløjtet lød.

Wayne Simmonds var kampens afgørende profil, da han med målene til 1-0 og 3-1 lagde de nødvendige grundsten til en sejr og to meget vigtige points.

Detroit Red Wings var på besøg i Canada og Toronto, hvor Maple Leafs tog i mod. Det lykkedes Red Wings at komme derfra med en 3-2 sejr og den bringer dem op på tredjepladsen i Atlantic Division og over slutspilsstregen.

Red Wings bragte sig foran med 2-0 i første periode og virkede til at have styr på sagerne, men en reducering i anden periode fra hjemmeholdet bragte igen spænding ind i kampen.

Det lykkedes dog gæsterne at få pucken i nettet i starten af tredje periode og igen skabe sig lidt luft på måltavlen, og det var først med et minut tilbage at spille i og med målmanden ude at det lykkedes Maple Leafs at få reduceret føringen igen.

Mike Green og Brad Richards havde hver to points for Red Wings, hvor det var unge William Nylander der var iøjnefaldende for hjemmeholdet med to points.

Nedenfor kan stillingen ses i den tætte Eastern Conference:

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 09.36.59