NHL: Fleury forlænger med Golden Knights

Marc-Andre Fleury blev hentet til Vegas Golden Knights i sidste sommers expansion draft for at være klubbens ansigt udadtil, og det vil den canadiske målmand fortsat være i de kommende år.

33-årige Fleury har skrevet under på en tre-årig kontraktforlængelse, som betyder, at han bliver hos den forgangne sæsons Stanley Cup-finalister til og med 2021/22-sæsonen.

Marc-Andre Fleurys nuværende aftale udløber næste sommer, hvor den nye kontrakt træder i kraft. Når det sker, stiger canadierens årsløn fra $5,75 millioner til $7 millioner, og Fleury kommer dermed lønmæssigt op på højde med Pekka Rinne og Tuukka Rask.

Fleury viste storspil i sin første sæson som Vegas-målmand. Han blev noteret for en gennemsnitlig redningsprocent på 92,7 i både grundspillet og slutspillet, og canadieren var en af de afgørende årsager til, at Golden Knights nåede helt til Stanley Cup-finalen i holdets debutsæson i NHL.

Stanley Cup-titler har Marc-Andre Fleury allerede tre af i sin samling fra tiden i Pittsburgh Penguins, og canadieren var også med på det hold, der vandt OL-guld i Vancouver i 2010. Her kom han dog ikke på isen.