NHL: Flere medier sender Nicklas Jensen på waiveren

Nicklas Jensen scorede et glimrende mål og spillede 14 minutter, da New York Rangers i nat dansk tid tabte 3-4 til New York Islanders i en testkamp op mod den snarlige NHL-start.

Men et Jensen-mål var åbenbart ikke nok, for flere medier – alle med kilde i den næsten altid pålidelige generalfanager.com, der er specialiseret i NHL-klubbernes trupper, kontrakter og lønforhold – meddelte tidligere på aftenen, at Nicklas Jensen er blevet sendt på waiveren af New York Rangers.

Groft sagt betyder, at hvis andre NHL-klubber vil samle Jensen og hans kontrakt op, kan de gøre det ganske kvit og frit i løbet af de næste 24 timer.

Det betyder også, at Nicklas Jensen dermed ikke ser ud at være kørt i stilling til Rangers i denne omgang. Er der ikke andre NHL-klubber, der finder interesse for ham, hedder det Hartford Wolf Pack og AHL, som er Rangers-affiliate.

Jensen skrev i juli en tovejskontrakt med Rangers, der i NHL-regi ville betyde, at han i fald af spil hos storklubben ville tjene 600.000 dollars på en sæson.