NHL: Firemåls kamp af rookie

Der var kun fire kampe i nattens NHL, men der var et par solide præstationer i blandt højdepunkterne. Vi har allerede omtalt Frederik Andersen og hans stor kamp for Anaheim Ducks, men det var en rookie der stjal alle overskrifter.

Calgary Flames tævede på hjemmebane, det ellers formstærke Florida mandskab Panthers med hele 6-0 og unge Sam Bennett stod for intet mindre end fire af disse mål, og der var et par rigtig lækkerbiskner i mellem, fra rookien.

Bennett lavede faktisk hattrick i første periode, og på den måde var han med til at lukke kampen efter de første tyve minutter, da hjemmeholdet førte 4-0. Selvom Panthers forsøgte sig med et målmandsskift, hjalp det ikke på målscoringen og det hele endte med en knusende 6-0 sejr til canadierne.

Bennett blev naturligvis kåret til first star for sin præstation som han klarede på knap 16 minutters istid.

Lille comeback af Flyers

Philadelphia Flyers var bagud med 2-1 inden tredje periode, i hjemmekampen mod Boston Bruins, men Flyers’ to stjerner Jakub Voracek og Claude Giroux vendt op og ned på det i de sidste tyve minutter. De var begge assistenter på begge Flyers mål i tredje periode, som sikrede hjemmeholdet begge points.

Begge stjerner stod også bag Flyers’ første mål i kampen og sluttede derfor begge to med tre points for aftenen. Det er helt essentielt at både Giroux og Voracek præstere på et højt niveau hvis Flyers overhovedet skal kunne håbe på playoffs og i nat brændte de igennem.

Stor kamp af rookie-keeper

I nattens sidste kamp vandt Columbus Blue Jackets på udebane med 3-1 over Toronto Maple Leafs og udehldet kan især takke deres keeper Joonas Korpisalo som nærmest stod på hovedet kampen igennem.

Maple Leafs var det dominerende hold og vandt skudstatistikken klart med hele 42-22, men rigtig hul på Korpisalo, fik de altså ikke.

I den anden ende scorede Blue Jackets et mål i hver periode, det sidste mål, var dog i tomt net, efter Maple Leafs havde reduceret føringen til 2-1 med to et halvt minut igen.

Nattens resultater:

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets 1-3

Philadelphia Flyers – Boston Bruins 3-2

Calgary Flames – Florida Panthers 6-0

Anaheim Ducks – Ottawa Senators 4-1

Du kan se højdepunkter fra Bennetts superkamp her: