NHL: Fire udendørskampe venter i næste sæson

Der skal spilles masser af NHL-ishockey under åben himmel i næste sæson. NHL offentliggjorde onsdag, at der er planlagt fire udendørskampe, hvoraf den ene ser ud til at få dansk deltagelse.

Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets er værter for den første udendørskamp i næste sæson, når de 23. oktober tager imod Edmonton Oilers på Investors Group Field i Winnipeg i den årlige Heritage Classic-kamp. Her bliver der altså mulighed for at se Nikolaj Ehlers mod generationstalentet Connor McDavid.

NHL plejer at afholde Winter Classic-kampen 1. januar, men den er i næste sæson rykket med en enkelt dag for at give plads til en anden udendørskamp nytårsdag. Her spiller Toronto Maple Leafs og Detroit Red Wings nemlig mod hinanden i en Centennial Classic, som markerer ligaens 100-års jubilæum. Kampen spilles på BMO Field i Toronto.

2. januar gælder det så Winter Classic-opgøret mellem St. Louis Blues og Chicago Blackhawks på Busch Stadium i St. Louis. Det er første gang, at Blues er værter for en udendørskamp, og det sker i den sæson, hvor klubben fejrer sit 50-års jubilæum. Kampen vil være Chicagos femte udendørskamp i den moderne NHL-historie.

2016/17-sæsonens sidste kamp under åben himmel bliver spillet i Pittsburgh 18. februar næste år, hvor Heinz Field danner rammen om det klassiske rivalopgør mellem Pennsylvania-holdene Pittsburgh Penguins og Philadelphia Flyers.