NHL: Endelig sejr til Eller og Canadiens

Foto: Bridget Samuels

Lars Eller og Montreal Canadiens vandt for første gang  i syv kampe, da det i nat blev til en straffeslags sejr på udebane over Tampa Bay Lightning.

Canadiens var således foran de meste af kampen, men alligevel var det ved at gå galt til sidst, da Lightning kom foran 3-2 med kun seks minutter igen. Men under 30 sekunder senere fik canadierne udlignet kampen, og derfor skulle der overtid og straffeslag til, for at få afgjort det ekstra point.

I Straffeslagene afgjorde Brian Flynn og Max Pacioretty til fordel for udeholdet, og sikrede dermed Montreal et vigtigt ekstra point til stillingen, hvor Canadiens var faldet fra en første til en 3 plads.

Lars Eller spillede lidt over 14 minutter i kampen, havde et enkelt skud på mål, og tilføjede hele 4 tacklinger. Eller vandt 50% af sin faceoffs og endte i 0 i +/-.

Stryg til Cancuks

Vancouver Canucks fik en på hatten, i nat, da de havde besøg af Los Angeles Kings, som sejrede med hele 5-0.

Kampens første periode, blev primært brugt på at slås, der blev uddelt hele 11 udvisninger i løbet af første periode. På måltavlen var det Kings der kom igang ved Tyler Toffoli.

Føringen byggede “kongerne” videre på igennem hele kampen. Den store stjerne i kampen var Anze Kopitar, som sluttede kampen med hele 4 assister.

Jannik Hansen, har ellers været skarp på det sidste, men han havde ingen held til at passere Jonathan Quick i Kings-målet. Hansen havde imponerende nok ikke et eneste skud på mål i løbet af kampen, og endte med 0 i +/- for kampen. Han spillede tæt på 20 minutter.

Ustoppelige Capitals

Washington Capitals vandt for ottende kamp i streg, i nat gik det ud over Buffalo Sabres, som måtte se sig slået med 2-0 i Buffalo.

I målet har Capitals en af favoritterne til Vezina-Trophy(bedste målmand i NHL) i Braden Holtby og han sikrede sig i nat den 23 sejr for sæsonen, hvilket er flest i NHL. Holtby havde i løbet af kampen 31 redninger, så der var rigeligt at se til for den store målmand.

Det var Alexander Ovechkin og Jay Beagle der scorede målene for “Caps”.

Nattens resultater:

Buffalo Sabres – Washington Capitals 0-2

Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens 3-4 (efs.)

Nashville Predators – New York Rangers 5-3

Minnesota Wild – Detroit Red Wings 3-1

Vancouver Canucks – Los Angeles Kings 0-5

San Jose Sharks – Colorado Avalanche 3-6

Du kan se højdepunkter fra kampen i mellem Lightning og Canadiens her: