NHL: Endelig sejr til Ducks

Så kom den første sejr i hus for de californiske ænder fra Anaheim, som af mange er tippet, som en seriøs Stanley Cup contender. Anaheim Ducks havde besøg af ubesejret Minnesota Wild i Honda Center, og det blev til en flot sejr på 4-1.

Desværre set med danske øjne var Ducks uden Frederik Andersen, og hans afløser Anton Khudobin gjorde det fremragende med hele 34 redninger på 35 skud og han blev kåret til second star i kampen.

Det var bredden der sikrede Ducks sejren, da de fik mål fra Rickard Rakell, Mike Santorelli og de to backer Cam Fowler og Hampus Lindholm. Nino Niedereitter scorede Wilds enlige mål.

Nederlag til Hansen, Devils fik første sejr

Jannik Hansen og hans Vancouver Canucks havde besøg af Edmonton Oilers og det blev til et nederlag på 1-2 efter overtid. Stortalentet Connor McDavid fortsatte det fornemme spil og han fik til med en assist på Nail Yakupovs førings mål kort inde i kampen.

Lauri Korpikoski afgjorde kampen i overtid på et breakaway.

Set med danske øjne var der ikke meget at berette om Jannik Hansens indsats, som var solid som den plejer. Et skud blev Hansen registreret for på de 17.17 minutter han var på isen, 0 i +/-.

New Jersey Devils fik deres første sejr for sæsonen og det skete over lokal rivalerne fra New York Rangers i Madison Square Garden. Rangers kom ellers planmæssigt foran i første periode, men Devils tvang kampen ud i overtid, hvor det var tidligere Rangersspiller Lee Stempniak der afgjorde.

Tarasenko-show i Winnipeg

Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets havde besøg af stabile St. Louis Blues hjemme i MTS Center.

Det blev til et dansk point, da Ehlers fra toppen af et powerplay sendte pucken i mod mål, i mens der var trafik, og den sejlede hele vejen ind. Først blev danskeren noteret for målet, men det blev senere rettet til at det var Drew Stafford, som havde rettet den af lige foran Brian Elliot i Blues målet.

Desværre for Jets, havde Vlademir Tarasenko en stor aften og den lille dynamiske russer scorede to mål og var afgørende for at St. Louis kunne tage hjem med to points og en 4-2 sejr.

Nikolaj Ehlers havde 15.28 minutter på isen, hvoraf de 3.26 var i powerplay. Det blev til 2 skud på mål, 1 assist og 0 i +/-.

Nattens resultater:

New York Rangers – New Jersey Devils 1-2 (ot)

Winnipeg Jets – St. Louis Blues 2-4

Anaheim Ducks – Minnesota Wild 4-1

Vancouver Canucks – Edmonton Oilers 1-2 (ot)

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche 2-1