NHL: ENDELIG – BØDKER-MÅL igen i Sharks-sejr

Foto: Dinur

San Jose Sharks holder af at møde Pacific-rivalerne LA Kings. Det var tredje gang i sæsonen de to hold tørnede sammen sent i aftes dansk tid, og det var tredje gang, Sharks tog sejren. Denne gang med 4-1. Og med en glædelig dansk nyhed oveni, endda.

Mikkel Bødker scorede nemlig sit fjerde sæsonmål og nettede dermed for første gang siden 24. november. Herligt for Bødker at få pumpet lidt selvtillid ind på kontoen efter en yderst vanskelig sæson, hvor han foreløbig kæmper for overhovedet at få istid hos Sharks.

Danskerens mål var et af de nemme, indrømmet, men det er formentlig lige meget for Bødker, der stod det absolut rigtige sted, da Chris Tierney strøg op langs højre. Tierney passede ind på midten, hvor Joonas Donskoi og Mikkel Bødker nærmest i fællesskab fik skovlet pucken ind over stregen.

Bødker havde sidste stav på pucken og blev noteret for 3-0-målet i tiden 49:11. Danskeren noterede sig dermed for +1 i kampen og havde tre skud på mål, ligesom han fik over 13 minutter på isen.

Desværre var den anden Sharks-dansker, Jannik Hansen, igen sat af holdet og sat på tribunen.

San Jose-mandskabet ligger i en hård kamp om slutspilspladserne og er for øjeblikket ikke over stregen, men heller ikke mere en enkelt pind efter en Stanley Cup-plads – hverken i divisionen eller i Wild Card-ræset.