NHL: Eller trak det længste strå i danskeropgør

Foto: Jan Korsgaard

Der var en dansker på isen for begge hold, da Washington Capitals lørdag gæstede Ottawa Senators i Canadian Tire Center.

Det blev Lars Eller, som kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med barndomskammeraten Mikkel Bødker, da Washington scorede tre gange mod hjemmeholdets to mål. Ingen af de to danskere kom på pointtavlen i opgøret.

Capitals grundlagde sejren tidligt med to scoringer i første periode og yderligere en i begyndelsen af anden periode. Colin White fik reduceret for Senators få minutter efter, at Madison Bowey med sin første NHL-scoring havde bragt gæsterne foran med 3-0, men Ottawa måtte vente længe på den næste reducering.

Først med tre et halvt minut igen lykkedes det Mark Stone at få 3-2-scoringen i nettet, og udligningen kom aldrig. De forsvarende Stanley Cup-mestre kunne dermed glæde sig over to point i deres næstsidste kamp i et forrygende 2018. Capitals runder året af med en hjemmekamp mod Nashville Predators nytårsaftensdag.

Lars Eller var på isen i 14 minutter og 35 sekunder i sejren over Ottawa og fik markeret sig med tre skud på mål. Mikkel Bødker spillede en mere anonym rolle i sine 15:04 minutter på isen for Senators. Han blev noteret for et hit og -1 i plus/minus-regnskabet.