NHL: Eller-scoring i nederlag, Ehlers og Jets tabte

Foto: Jan Korsgaard

Lars Eller var hurtigt på spil i nattens NHL-match for Washington Capitals.

Allerede i sit første skifte drønede danskeren dybt ind i Calgary Flames-zonen og modtog en pasning fra Jakub Vrana, som danskeren forvandlede stensikkert til en hurtig og tidlig 1-0-føring til Capitals.

Kanonstart for det hårdt ramte hovedstadshold, der desværre ikke kunne holde de gode takter. Johnny Gaudreau udlignede for Calgary i første periode, og Flames’ 2-1-scoring i powerplay var en direkte konsekvens af en Lars Eller-udvisning.

Mikael Backlund og Marc Giordano satte yderligere to mål for Flames i tredje periode med blot et par minutters mellemrum og dermed var kampen afgjort.

22 kampe og 23 point er Capitals’ facit efter kampen og Lars Eller og co. ligger lige omkring slutspilsstregen og ikke så lunt som normalt i forhold til playoff-deltagelse i Eastern Conference.

Lidt bedre ligger Nikolaj Ehlers og Winnipeg i Western Conference trods et nederlag på 3-5 mod sidste sæsons Stanley Cup-finalister fra Nashville.

Det var Winnipegs første nederlag efter fire sejre på stribe, og Nikolaj Ehlers var igen pointløs. Man kan vel godt tillade sig at sige, at Ehlers med syv kampe uden mål er inde i en mindre scoringskrise i forhold til normalen. Rammer han snart en stime igen?

Her Lars Ellers kasse fra Washington-kampen: