NHL: Eller scorede i topkamp

Lars Eller scorede et vigtigt mål, da Washington Capitals søndag besejrede St. Louis Blues.

Der var dømt topkamp i Capital One Arena i Washington, da Capitals med Lars Eller på holdet tog imod St. Louis Blues, som i sin tid var klubben, der draftede Eller. Det var nummer seks i den samlede NHL-stilling, der mødte nummer fem.

Kampen blev tæt og fandt først sin afgørelse fire minutter og 17 sekunder inde i overtiden, hvor svenske Nicklas Bäckström sikrede Washington en 4-3-sejr.

Forud gik en kamp med skiftende føringer. Brett Connolly bragte Capitals foran i første periode, men i anden periode ændrede billedet sig, da Vladimir Tarasenko og Alexander Steen nettede for gæsterne.

I tredje periode stemplede Washington så ind igen. Stjernen over dem alle, Alexander Ovechkin, udlignede til 2-2 med sit 27. sæsonmål, og så var det ellers blevet Eller-tid. Midtvejs i tredje periode afsluttede T.J. Oshie fra en spids vinkel, og fra en mindst lige så vanskelig position i den modsatte side af isen var Lars Eller over returen.

Den danske center passerede Carter Hutton i St. Louis-målet og blev noteret for sin sjette sæsonscoring. Flot mål af Eller, som fik 17 minutters spilletid og ud over målet var iøjnefaldende med to skud på mål, et hit og +1.

Matchvinder blev Lars Eller ikke, da Carl Gunnarsson udlignede godt fire minutter før tid, men i overtiden sikrede Nicklas Bäckström altså alligevel Capitals de to point.